Victor Buzatu

„Fiecare poveste are un început … povestea mea are la bază pasiunea, ambiția și multă muncă"

BioVic operează cu integritate, îngrijire, atenţie şi se angajează să deservească carne şi ouă de prepeliţă de cea mai bună calitate tuturor consumatorilor.
Prin hrana ecologică, modul de îngrijire al păsărilor și amenajarea fermei la nivelul de exigență impus de standardele europene oferim garanția unor produse ecologice de o calitate superioară. 

Începutul

Mi-am început drumul în această afacerea când eram încă la universitate. Doream să-mi ocup timpul cu ceva util și am început a studia mult despre prepelițe și câte beneficii au carnea și ouăle pentru sănătatea organismului uman.

Din dorința de a aduce un produs bun și sănătos oamenilor, am procurat primele 100 păsări. Cea mai mare provocare a fost arendarea spațiului pentru creșterea lor. Nu am avut posibilitatea de a arenda un spațiu, de aceea le-am început a crește într-un apartament. Da, da, ai citit corect, în apartament.

Această perioadă de „test” a fost plină de provocări, dar care nu m-a făcut să las mâinile în jos. Din contra, am hotărât să transform această încercare într-o afacere.

După 7 luni, am hotărât să măresc numărul de păsări și să găsesc spațiul necesar pentru creșterea și îngrijirea prepelițelor. Astfel, am mutat activitatea în Dănceni și de atunci am rămas să locuiesc aici.

Am fost ajutat de părinți, de rude la nivel financiar, în rest toată informația despre creșterea și întreținere păsărilor am acumulat-o cu ajutorul cărților și a Internetului, cu toate că cea mai utilă informație am luat-o din propria experiență.

La moment BioVic deține în jur de 2500 prepelițe,

iar ce privește realizarea mărcii am încheiat colaborări de lungă durată cu câteva restaurante, grădiniță, și respectiv, persoane fizice în marea majoritatea.

 

Pe viitor urmează să ne construim un spațiu mai mare, să mărim numărul de capete și să bucurăm consumatorii cu produse proaspete și de calitate.